Jonna Ulla Fuglsang

 

Forside     Galleri     Biografi      Udstillinger/Kurser     Kontakt
 

Biografi

Jeg har altid kunnet lide at tegne og været kreativ på mange måder, men efterhånden fik jeg lyst til at gøre mere ved det kunstneriske og startede aftenskole i 1999. Der startede der en hel ny verden for mig, hvor jeg lærte at tegne med kul og blande farverne selv.

Det var efter at have set den store havørn v/Tystrup sø, at jeg bare MÅTTE male den. Siden har jeg fået ny inspiration jævnligt - nogle gange tager jeg skitser på mine vandreture i naturen, andre gange tager jeg kameraet med til hjælp til at huske form og farve.

Rovfugle og naturens skiften gør især indtryk på mig, men også portrætter (både tegning, kul, maleri) har min interesse - det er fantastisk som hvert menneske er unikt... 

Siden har jeg været på mange kurser for at lære nye ting, og det er bare skønt at kunne få lov til at boltre sig med alle naturens farver og forsøge at gengive dem, så forsvinder tid og sted...

Jeg er især vild med efterårets glødende farver, de varme toner der kommer frem inspirerer til de lidt mere abstrakte billeder. 


© Website by Lisbeth A. Westra